Evenement organiseren, een goed idee?

Het organiseren van een leuk evenement in de regio Alblasserdam is een fantastisch idee, vooral voor bedrijven. In een tijd waarin direct mailings en nieuwsbrieven hun impact beginnen te verliezen, bieden evenementen niet alleen een geweldige manier om het gemeenschapsgevoel te versterken en de zintuigen te prikkelen, maar dienen ze ook als krachtig marketinginstrument.

Groot tuinfeest

Evenementen brengen diverse elementen samen: mensen en bedrijven, inhoud en emotie, online en offline interactie. Naast het plezier en de verbondenheid die ze creëren, brengen evenementen ook onvermijdelijke risico's met zich mee. Hoewel je je goed kunt voorbereiden met een risicoanalyse, kunnen er altijd dingen misgaan. Een lek in een springkussen, problemen tijdens de opbouw van attracties, schade aan tenten door storm, of zelfs ongelukken zoals iemand die struikelt over snoeren en letsel oploopt.

Hoewel dergelijke situaties vervelend zijn, kun je jezelf beschermen tegen de kosten van schade door een evenementenverzekering af te sluiten. Deze verzekering is geschikt voor particulieren, ZZP'ers en MKB'ers die eenmalige of meerdere evenementen per jaar organiseren.

Hoewel we hopen dat je evenement een groot succes wordt, is het altijd verstandig om een goed backup plan te hebben voor het geval er toch iets misgaat. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen om je evenement veilig en succesvol te laten verlopen.

Groet,

Bas van Scheppingen

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag