E-magazine Vakantiegevoel 2015
Gebroken been in gips op gras

Medische zorg op vakantie

U wordt ziek of heeft een ongelukje tijdens uw vakantie. Vervelend, maar het kan gebeuren. 

Auto met klep open en koffers erin.

Autovakantie begint als u de straat uit rijdt

Meer dan de helft van de Nederlandse vakantiegangers kiest dit jaar voor een autovakantie. Met zoveel mooie bestemmingen binnen Europa is dat ook niet zo verwonderlijk.

Caravans aan het water

Nederland caravanland

Grote kans dat u een caravan heeft. Nergens in de wereld is de caravandichtheid namelijk zo groot als in Nederland. De belangrijkste trend van de afgelopen jaren is dat we meer voor comfort gaan en dat caravans steeds luxueuzer worden. Dit stelt vaak andere eisen aan de verzekering van de caravan.

Boot met vrienden erop

Heerlijk het water op

Dat ons land prachtige rivieren- en merengebieden heeft, maakt tevens dat wij Nederlanders er graag met een boot op uitgaan. Wat is er nu heerlijker dan een dag varen met uw gezin of met vrienden terwijl de zon hoog aan de hemel staat?

Stel op strandstoelen bij ondergaande zon

Hoe zonnig is uw toekomst?

Droomt u ervan om na uw pensioen een wereldreis te maken? Of om een vakantiehuisje te kopen in uw favoriete vakantieland?

Auto met pech onderweg

Pechhulpverzekering redde onze vakantie

Het zal u maar gebeuren. Halverwege de rit naar uw vakantiebestemming stopt uw auto ermee.

Foto spelende band festival

Geniet van het festivalseizoen!

Het festivalseizoen is weer aangebroken. Denkt u hierbij aan luidruchtige knalmuziek en springende tieners? Dan heeft u het mis!

Stel dat naar foto in camera kijkt

De mooiste herinneringen in beeld

Eenmaal thuisgekomen van uw vakantie blijven er drie dingen over: de herinneringen, de souvenirs en natuurlijk de foto’s. 

Vakantiespecial over zorgeloos leven en slim omgaan met geld voor nu en later. Leuke tips voor reizigers en thuisblijvers, maar ook belangrijke informatie over veiligheid en geldzaken.

Stel ons gerust uw vraag

(078) 699 0990
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.