E-magazine Zorgzaam 2014
zusters en dokters lopen door de ziekenhuishal

Basisverzekering kiezen

Hoewel de overheid jaarlijks het pakket van de basisverzekering vaststelt, kunnen basisverzekeringen toch flink van elkaar verschillen. Niet alleen in premie,

stethoscoop met pen en een blaadje

Overstappen is eenvoudig

Veel mensen zien er tegen op om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar omdat ze denken dat dit ingewikkeld is en veel rompslomp met zich meebrengt. Niets is minder waar!

Jogger in het bos

Zorg goed voor uzelf!

Wie goed voor zichzelf zorgt, zit beter in z’n vel en wordt minder snel ziek. Voldoende bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Maar wat hiervoor de beste manier is, daarover verschillen de meningen.

Stelletje lachen naar elkaar

Zorg voor elkaar meer dan lief en leed delen

U wilt natuurlijk het beste voor uw partner en uw gezin. Daarom zorgt u goed voor elkaar. Maar zorg voor elkaar gaat verder dan voldoende inkomen hebben, een stabiele huishouding voeren en lief en leed met elkaar delen.

Mobiel gebruiken met sporten

Health apps hebben de toekomst

Mobile health is hot! Daarom heeft Apple met de introductie van iOS 8 flink ingezet op deze groeimarkt. Google bleef natuurlijk niet achter en introduceerde meteen Google Fit.

Spaarvarken met daarnaast wat munten

Meer dan alleen pensioen regelen

Als we over onze financiële toekomst nadenken, dan gaat het al snel over de tijd na onze pensionering. Maar ‘de toekomst’ kan ook ook over vijf of tien jaar betekenen. 

Gezin met brillen en skies zwaaien naar de camera

Zorgeloos op wintersport

Heeft u uw ski’s al in de wax gezet en de snowboots van zolder gehaald? Wintersport is nog altijd populair bij Nederlanders. Naar verwachting gaan deze winter ruim een miljoen landgenoten richting de sneeuw.

Blauwe en rode speelgoed auto's op een rij

Wat laat u na?

Wat gebeurt er als er een dierbare overlijdt en er geen laatste wensen op papier staan? Het overkwam Johan Verlinden toen zijn vader onverwachts overleed.

Zorg is meer dan gezondheidszorg en directe hulp aan uw gezin, familie en vrienden. Zorg is ook een goede planning van uw toekomst en het treffen van de juiste maatregelen die uw gezin nu en later beschermen.

Stel ons gerust uw vraag

(078) 699 0990
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.