E-magazine Zorgzaam 2016
Ziekenhuis

Keuzevrijheid zorgverzekering, hoe werkt dat?

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders vrij willen zijn in de keuze van hun zorgverleners. Maar deze uitkomst lijkt in tegenspraak met de werkelijkheid.

Oogcontrole bij dokter

Slim besparen met de juiste aanvullende zorgverzekering

Veel Nederlanders hebben een zorgverzekering die niet past bij hun zorgbehoefte. Ze zijn verzekerd voor zorg die ze niet gebruiken of juist niet voor zorg die ze wel nodig hebben.

Vader en dochter poetsen tanden

Tandartsverzekering: dekking zonder gaten?

Naast een aanvullende zorgverzekering kunt u een aparte tandartsverzekering afsluiten. Maar hoe kiest u de tandartsverzekering die het beste bij u past?

Vader en zoon bouwen modelboot

Wat laat u achter als u er niet meer bent?

Wat u achterlaat na uw overlijden, is wat u wel wel of niet hebt geregeld. Maar wat kunt u eigenlijk allemaal regelen?

Auto in de sneeuw

Veilig onderweg in de winter

Rijden in de herfst en de winter brengt andere risico’s met zich mee dan rijden in het voorjaar of de zomer. Wij helpen u veilig op weg in de koude maanden.

Arts staat naar de bedden tekijken

De basisverzekering 2017

De overheid bepaalt elk jaar opnieuw hoe hoog het verplicht eigen risico is en welke zorg onder de basisverzekering valt. Wij zetten de zaken voor 2017 voor u op een rij. 

Gezin in de sneeuw

Fit de winter door

Fit en veilig de winter doorkomen, hoe doet u dat? Wij hebben enkele leuke tips voor u op een rij gezet.

Zorgkosten

Eigen risico en eigen bijdrage: wat is het verschil?

Sommige termen rondom zorgverzekeringen zijn best verwarrend. Want hoe zit dat nu precies het met het eigen risico en de eigen bijdrage?

Zorg is meer dan gezondheidszorg en directe hulp aan uw gezin, familie en vrienden. Zorg is ook een goede planning van uw toekomst en het treffen van de juiste maatregelen die uw gezin nu en later beschermen.

Stel ons gerust uw vraag

(078) 699 0990
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.